Molimo sačekajte...

 
AdresaVojvode Radomira Putnika 25, Pančevo
Telefon013/317-317
Fax013/318-479

Interfoni

Interfonski sistemi su idealno rešenje za kontrolu pristupa vašeg doma. Ovi sistemi pružaju potpunu kontrolu nad onim šta se dešava ispred ulaza i možete sprečiti neprijatne događaje. Najvažnije od svega je što ćete se uvek osećati sigurno i bezbedno.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Postoje dva tipa interfonskih sistema

  • Video interfoni
  • Audio interfoni

U svaki sistem audio ili video interfonski sistem montira se i interfonska brava.

Audio interfoni služi za dvosmernu komunikaciju između pozivnog panela koji se montira spolja i interfonske slušalice koje se montira u vašem objektu. audio interfoni predstavljaju kvalitetno jednostavno i ekonomično rešenje za bezbednost poslovnog i stambenog prostora.

Video interfoni služe za dvosmernu audio komunikaciju sa dodatkom i vizuelne komunikacije. Osim komunikacije i otvaranja električne brave, video interfoni omogućavaju i nadgledanje prostora bez ostvarenog poziva. Proizvode se u kolor i crno-beloj varijanti. Pored modularnih video interfona moguće je da se video signal sa kamere na ulazu distribuira kroz antenski sistem što omogućava korisnicima da sliku sa ulaza gledaju na svim televizorima u stanu.

Nekada su interfon i predstavljali dvosmerno govornu vezu sa mogućnošću otvaranja vrata. Danas, pružaju mnogobrojne osobine koje nam omogućavaju bezbednost komfor i udobnost života u našim stanovima.

http://faratel.rs/wp-content/uploads/2019/11/img-interfoni-1280x890.jpg
http://faratel.rs/wp-content/uploads/2019/11/Faratel-logo-footer.svg
Adresa
Vojvode Radomira Putnika 25,
26000 Pančevo
Telefon
013/317-317
013/300-500
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image